Vår vision

Vi vill ändra på den traditionella bilden som många har av tandläkare. I dagsläget finns det en hel del tandkliniker i Sverige där mer än hälften av dessa inte lyckas erbjuda ordentlig tandvård. Detta leder till dålig upplevelse av branschen i helhet, men värst av allt, ökad tandläkarskräck.

Vi är här för att bevisa motsatsen. Att besöka tandläkaren ska vara kul och givande. Du ska helt enkelt lämna oss med ett stort leende efter ditt besök. Som tandläkare så vill vi inte säga för mycket, vi låter våra kära patienter berätta om oss i recensionerna istället.

Om oss

Vi på Gamla Staden Tandvård anser oss vara den tandläkare i Malmö som är mest human & empatisk. Förutom att erbjuda professionell tandvård så är vi fullt medvetna om att tandläkare kanske inte är det mest roliga att besöka. Därför, när du besöker oss, kommer du direkt att märka av hur avslappnande & familjär atmosfär det är hos oss. Kompetenta, professionella men även humoristiska är några egenskaper som våra patienter beskriver oss med. Välkommen att boka en tid hos oss!

Tandläkare i Malmö - Gamla Staden Tandvård

FAQ

Ja! Vi har lång och dokumenterad resultat av flera fall där vi hjälpt våra patienter att övervinna sin tandvårdsrädsla. Vissa patienter har inte besökt tandläkare på över 20 år, och nu älskar de att vara här hos oss på Gamla Staden Tandvård.

Varje person har ett allmänt tandvårdsbidrag, ATB: Från och med det år du fyller 24 år och till och med det år du fyller 29 är bidraget 600 kronor per år. Från och med det år du fyller 30 år och till och med det år du fyller 64 år är bidraget 300 kronor per år. När du kommer på konsultation hos oss förbrukas ditt ATB. 

Ja! Hollywood Smile är egentligen skalfasader/veneers som är utformade efter dina önskemål så att du får ditt drömleende som du alltid velat ha. Hos oss tar vi hänsyn till det estetiska, alltså ditt unika leende, så att du får ett så perfekt leende som möjligt. 

Vi erbjuder 24 månaders räntefri delbetalning. Finansiering kan ordnas på plats beroende på vilken behandling du behöver utföra. (Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer)

Hos oss går det bra att betala med kort, kontant, swish eller med en finasieringslösning beroende på behandling.

Självklart! Ingen ska behöva vara orolig efter en behandling hos oss. Välkommen att fråga oss om våra garantier så besvarar vi dig mer än gärna!

Absolut, det gäller hos oss!

Le större
mot världen

Vi är här för att du ska må bra! Ingen ska behöva ha svårigheter att tugga eller gå runt missnöjd med sitt leende. Vi på Gamla Staden Tandvård är vägen till god munhälsa och ett perfekt leende.

Äldre kvinna som ler hos Gamla Staden Tandvård - tandläkare i Malmö