Våra Behandlingar

Tandimplantat

När man saknar en tand kan tandluckan ersättas på olika vis, ett sådant vis är via ett tandimplantat. Det innebär att man installerar en skruv i käkbenet som man sedan kopplar till en konstgjord tand som vanligen till stor del består av ett keramiskt material i övriga tänders färg. På detta vis slipper man besvära granntänderna och man får en fastsittande tand. Tandimplantatet fungerar sedan i stort sett som en vanlig tand.

Osynlig Tandställning

Tandställning används för att räta upp sneda tänder eller korrigera bettfel och det finns olika varianter på tandställningar. En modern variant är osynlig tandställning där man med hjälp av en tunn genomskinlig skena kan räta upp tänder och korrigera bettfel efter ditt önskemål.

Tandvårdsrädsla

Vi har tillsammans i teamet lång erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Du är i fokus hos oss, och ditt välmående är av högsta prioritet. Vi är i människans tjänst.

Estetisk Tandvård

Estetisk tandvård innebär att man estetiskt korrigerar aspekter av tänder som man inte är nöjd med. Det kan vara längden, formen, färgen etc. Detta kan göras på olika vis men det allra vanligaste är via skalfasader. Det finns olika tekniker för detta där en teknik innebär att man inte slipar på tänderna alls.


Sedvanlig Tandvård

Sedvanlig tandvård är allt från infektionsbehandlingar så som tandhygienistbehandling, tandoperationer, lagningar och rotfyllningar till ersättandet av tandluckor via tandkronor/tandbroar och proteser.

Delbetalning

Räntefritt upp till 24mån. Erbjuder även delbetalning upp till 48mån med 5,95% årsränta.

​Parkeringshus finns i byggnaden

Har du en fråga om en behandling?

Skriv upp dig här för att boka besök