5,0
5/5

Fasadundersökning [ord. 1.870kr] för dig som vill fixa till dina tänder

Fasader för endast 199kr

Paulina
Read More
Fantastisk människa och tandläkare ! Jag skulle rekommendera denna klinik till alla som vill övervinna sin rädsla för tandläkareundersökning . Sam arbetar verkligen smärtfritt och har alltid patienten i fokus. Jag är mycket nöjd med behandling.

Skriv upp dig här för att boka ditt besök!

Innestående ATB dras vid första besöket

Uteblivanden & återbud senare än 48h innan debiteras med 500kr

Tandläkare i Malmö - Gamla Staden Tandvård

Förbättrat Självförtroende

Äldre kvinna som ler hos Gamla Staden Tandvård - tandläkare i Malmö

Skyddande Barriär

DGE08643-4

Varaktig Perfektion

Vad säger våra patienter om oss

T Z
T Z
2022-11-09
Den mest fantastiska tandläkaren som jobbar med hjärtat!
Kalida Åmerbilly
Kalida Åmerbilly
2022-11-06
Jag rekommenderar varmt denna tandvårdmottagning🙂👌 så tveka inte!!!
Ingela Nilsson
Ingela Nilsson
2022-11-02
Fantastiskt underbara! Ingen stress utan allt togs i min takt. Avslappnat och mycket humor.
Mona Nilsson
Mona Nilsson
2022-10-28
Fantastisk tandläkare med glimten i ögat och otroligt proffsigt bemötande, lugn och fin miljö med fina tandsköterskan Lena som tar sig tid att förklara pedagogiskt. Rekommenderar varmt detta fina team.
Orlando Patino
Orlando Patino
2022-10-24
Fantastisk enkelt sagt! Jag är jätte glad att bli behandlad hos så trevliga personalen. Tack så hemskt mycket!
Eva-charlotte Svensson
Eva-charlotte Svensson
2022-10-20
Har tandläkarskräck! Har inte varit hos tandläkaren på 15 år. Första besöket blev hur bra som helst! Både Sam o Lena var så lugna, så även jag blev lugn ! 🤩❤️ Idag ringde jag för att jag har bitit av min framtand, de fixade det, så jag kunde komma idag !! Även om de var fullbokade🥰 Tack fina ni 🙏🏻
Camilla Modig UHKV
Camilla Modig UHKV
2022-10-13
Helt suveränt bemötande, bästa jag upplevt.
ANNIKA Svensson
ANNIKA Svensson
2022-08-22
Jag har äntligen hitta hem❤Sam o Lena är mina klippor.Känner mig så bekväm att gå till er.Har aldrig blivit bemött på detta sättet hos någon tandläkare.Ni är fantastiska
Marion Richter
Marion Richter
2022-07-15
The best.
Abdessalam Balmamoun
Abdessalam Balmamoun
2022-07-12
Jag är jättenöjd med Sam på Gamla Staden Tandvård. Fick mina tänder gjorda av en annan tandläkare i staden men blev inte nöjd, gjorde om allihopa hos Sam och nu kan jag le igen. Rekommenderar de verkligen!

En tandläkare som vet hur man hanterar tandvårdsrädsla!

Vår kära Sam...!

Efter tandläkarexamen i Göteborg började Sam sin resa djupt in i de småländska skogarna där han jobbade i flera år. Resan fortsatte sedan till Malmö där han nu efter några år som arbetande tandläkarkonsult tagit nästa steg tillsammans med Sandra genom att öppna deras egna praktik.

Tandläkare i Malmö och Tandvård i Malmö

Bra att veta!

Vanliga frågor

Fasader, eller skalfasader, är tunna skal gjorda av porslin som appliceras på framsidan av tänderna för att förbättra deras utseende. Dessa skalfasader används oftast för att korrigera missfärgningar, ojämnheter, eller mindre oregelbundenheter i tänderna.

Fördelarna är att man slipper slipa så mycket, ibland inte alls. Du kan även designa ditt eget leendes färg och form och skalfasaderna har lång hållbarhet jämfört med kompositfasader. 

Fasader är effektiva för att rätta till missfärgningar, ojämnheter, mindre sprickor, och mindre tandutrymmen. Det hjälper patienter som är missnöjda med sina tänders form och/eller färg, sitt leende, samt patienter som har dåligt självförtroende och vill känna sig attraktivare. 

Fasaderna är permanenta i den meningen att de är permanent fastsatta på tänderna. Det är dock viktigt att förstå att de kan behöva ersättas efter några år på grund av normalt slitage. Ditt tandvårdsteam kommer att övervaka och ge råd om eventuell ersättning när det behövs.

Normalt sett är smärta minimal under appliceringen av fasader. En del patienter kan uppleva känslighet under eller efter behandlingen, men detta är oftast övergående. Lokalbedövning kan användas för att minska obehaget vid förberedelsefasen.

Kostnaden för fasader varierar beroende på flera faktorer, inklusive antalet tänder som ska behandlas och det material som används. Det är bäst att boka en konsultation med din tandläkare för att få en exakt kostnadsbedömning baserat på dina individuella behov.

Fasader kräver ingen särskild vård utöver den vanliga munvården. Regelbunden tandborstning, användning av tandtråd och regelbundna tandläkarbesök är avgörande för att upprätthålla en långvarig och hälsosam effekt av Veneers. Du kan äta och dricka som normalt, men det är rekommenderat att undvika överdrivet hårda eller klibbiga livsmedel som kan påverka skalfasaderna.

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att prova oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient hos oss 🙂

Sam är nästan fullbokad!

Skriv upp dig idag för ett friskare leende imorgon!

Copyright © 2024 | Gamla Staden Tandvård | All rights reserved