5,0
5/5

Fasadundersökning [ord. 1.870kr] för dig som vill fixa till dina tänder

Fasader för endast 199kr

Paulina
Read More
Fantastisk människa och tandläkare ! Jag skulle rekommendera denna klinik till alla som vill övervinna sin rädsla för tandläkareundersökning . Sam arbetar verkligen smärtfritt och har alltid patienten i fokus. Jag är mycket nöjd med behandling.

Skriv upp dig här för att boka ditt besök!

Innestående ATB dras vid första besöket

Uteblivanden & återbud senare än 48h innan debiteras med 500kr

Tandläkare i Malmö - Gamla Staden Tandvård

Förbättrat Självförtroende

Äldre kvinna som ler hos Gamla Staden Tandvård - tandläkare i Malmö

Skyddande Barriär

DGE08643-4

Varaktig Perfektion

Vad säger våra patienter om oss

Inger Niles
Inger Niles
2024-05-08
Man känner sig otroligt välkommen när man kommer dit och för mig som har tandläkarskräck så var denna upplevelse helt underbar och jag kände mig väldigt avslappnad och trygg. Väldigt trevliga sköterskor och Sam är helt fantastisk. Rekommenderas verkligen.
Lotta Bengtsson
Lotta Bengtsson
2024-05-03
De flesta människor älskar inte att gå till tandläkaren.. det är både dyrt och det gör ont... Men jag lovar, går ni till Gamla Stadens tandvård och Sam så kommer ni inte att bli besvikna. Proffsig behandling och mottagande och jag lovar det gör inte ont. Ett stort plus är att man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Tack Sam & co
Lilly Baptista
Lilly Baptista
2024-04-25
Mycket trevlig och välbemötande personal. Jag lider av tandläkare skräck men Sam och Sandra var fantastiskt duktiga. Jag kan verkligen rekommendera Gamla Staden Tandvård.
Therese Sivertsson
Therese Sivertsson
2024-04-16
Gick till Sam för att jag misstänkte att jag hade några hål i tanden. Vilket stämde och det blev några lagningar. Fantastiskt bemötande och proffsig tandläkare ! Att gå till tandläkaren har fått en helt annan innebörd, där det faktiskt är förknippat med något riktigt positivt nu ! Tack Sam 🙏🏼
cathy mbabazi
cathy mbabazi
2024-04-16
My first visit to Gamla staden was so good, received a warm welcome. When l met Sam, he was a very good dentist and he explained to me everything that I needed to know about my teeth. Sam is a good dentist and handles his patients with care. Thank you so much Sam.
Victoria Ahlgren
Victoria Ahlgren
2024-04-16
Super trevligt mottagande och så professionell tandläkare. Rekommenderar verkligen alla att gå till Sam. Jag var på mitt första besök idag för en tandblekning, scanning av mina tänder för skenor gjordes och nästa vecka ska jag dit igen för att hämta dem.
Pia Samuelsson
Pia Samuelsson
2024-04-16
Har aldrig förr haft så långt, givande samtal med en tandläkare. Fick verkligen ett varmt mottagande.
Gunnel Lindell
Gunnel Lindell
2024-04-13
Väldigt tillmötesgående personal trevliga lättsamma. Bra info men jag missuppfattade hur mycket det skulle kosta att sanera min mun. Så det blev jag så besviken på för det blev alldeles för dyrt för mej.
Michelle Jespersson
Michelle Jespersson
2024-04-13
Supernöjd! Rekommenderar starkt! Jag gick till dem för att jag bara hade hört gott om dem och det stämde utan tvekan. Jag fick hjälp och svar på alla mina frågor och funderingar. När man är där så tänker man inte ens på att man är hos tandläkaren, så det är nog perfekt för de som har tandläkarskräck. Kommer aldrig byta tandläkare. :)
Tess Pallin
Tess Pallin
2024-04-11
Världens bästa tandläkare... Hade inte gått på 7 år och gick hit. Är inte alls rädd längre.. De fixade allt och jag kände absolut ingenting. Sen blekte jag tänderna. Man känner sig så välkommen.. Sen skadar det inte att båda tandläkarna är jäkligt snygga 😅🤣

En tandläkare som vet hur man hanterar tandvårdsrädsla!

Vår kära Sam...!

Efter tandläkarexamen i Göteborg började Sam sin resa djupt in i de småländska skogarna där han jobbade i flera år. Resan fortsatte sedan till Malmö där han nu efter några år som arbetande tandläkarkonsult tagit nästa steg tillsammans med Sandra genom att öppna deras egna praktik.

Tandläkare i Malmö och Tandvård i Malmö

Bra att veta!

Vanliga frågor

Fasader, eller skalfasader, är tunna skal gjorda av porslin som appliceras på framsidan av tänderna för att förbättra deras utseende. Dessa skalfasader används oftast för att korrigera missfärgningar, ojämnheter, eller mindre oregelbundenheter i tänderna.

Fördelarna är att man slipper slipa så mycket, ibland inte alls. Du kan även designa ditt eget leendes färg och form och skalfasaderna har lång hållbarhet jämfört med kompositfasader. 

Fasader är effektiva för att rätta till missfärgningar, ojämnheter, mindre sprickor, och mindre tandutrymmen. Det hjälper patienter som är missnöjda med sina tänders form och/eller färg, sitt leende, samt patienter som har dåligt självförtroende och vill känna sig attraktivare. 

Fasaderna är permanenta i den meningen att de är permanent fastsatta på tänderna. Det är dock viktigt att förstå att de kan behöva ersättas efter några år på grund av normalt slitage. Ditt tandvårdsteam kommer att övervaka och ge råd om eventuell ersättning när det behövs.

Normalt sett är smärta minimal under appliceringen av fasader. En del patienter kan uppleva känslighet under eller efter behandlingen, men detta är oftast övergående. Lokalbedövning kan användas för att minska obehaget vid förberedelsefasen.

Kostnaden för fasader varierar beroende på flera faktorer, inklusive antalet tänder som ska behandlas och det material som används. Det är bäst att boka en konsultation med din tandläkare för att få en exakt kostnadsbedömning baserat på dina individuella behov.

Fasader kräver ingen särskild vård utöver den vanliga munvården. Regelbunden tandborstning, användning av tandtråd och regelbundna tandläkarbesök är avgörande för att upprätthålla en långvarig och hälsosam effekt av Veneers. Du kan äta och dricka som normalt, men det är rekommenderat att undvika överdrivet hårda eller klibbiga livsmedel som kan påverka skalfasaderna.

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att prova oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient hos oss 🙂

Sam är nästan fullbokad!

Skriv upp dig idag för ett friskare leende imorgon!

Copyright © 2024 | Gamla Staden Tandvård | All rights reserved