Få kostnadsfri implantatundersökning [ord. 1.710kr] för dig som saknar tänder

Tandkirurg i Malmö

Använd ditt ATB

Saknas tandlucka kostar undersökningen 349 kr

Uteblivanden & återbud senare än 48h innan debiteras med 500kr

Specialist på

Veneers

Tandimplantat

Tandkrona

Tandbro

En tandläkare som vet hur man hanterar tandvårdsrädsla!

Vår kära Sam...!

Efter tandläkarexamen i Göteborg började Sam sin resa djupt in i de småländska skogarna där han jobbade i flera år. Resan fortsatte sedan till Malmö där han nu efter några år som arbetande tandläkarkonsult tagit nästa steg tillsammans med Lena genom att öppna deras egna praktik.

Tandläkare i Malmö och Tandvård i Malmö
Camilla Sandberg
Camilla Sandberg
Read More
Har gått många år utan kindtänder i nedankäken pga tandvårdsrädsla. Hittade Sam via en annons på facebook, chansade och bokade en tid. Redan efter första besöket fick jag förtroende för Sam och Lena ❤️ Jag la min mun och tänder i Sams händer ordagrant och jag ångrar inte det en sekund. Har idag fått påbörjat implantat på båda sidor i nedankäken, längtar så 😍 Tack för att ni finns 🙏🏻❤️
Malin Rosén
Malin Rosén
Read More
En lugn och avslappnad plats där Sam och Lena, sätter patienten i fullt fokus. Jag som själv har haft tandläkarskräck, går med ett lugn och leende på läpparna. Första gången tog det mig 40 min att sätta mig i tandläkarstolen. Idag, 7 månader senare, sätter jag mig direkt. Kommer aldrig att byta till någon annan tandläkare.
Inger Persson
Read More
Jag har fått ett suveränt bemötande av tandläkare Sam och Lena. De är ett proffsigt och glatt team som behandlar mig med respekt och stor kunnighet😊 Jag började hos Sam i våras för insättning av tre implantat och är mycket nöjd med resultatet! Mina tänder har blivit så bra 👍Äntligen har jag hittat en tandläkare som jag kan lita på och kommer att behålla 🦷 🪥
Mirzet
Mirzet
Read More
Jag har precis varit hos Sam och Lena där jag har fått tandimplantat. Jag var väldigt orolig för hur det skulle gå, men det gick väldigt bra. Jag blev jättenöjd till resultaten och skulle verkligen rekommendera och välja ”Gamla staden Tandvård”.
Petra
Petra
Read More
Idag fick jag mina tänder efter att jag implantatopererats tidigare i år. Jag är supernöjd med dem och det var mycket lättare än vad jag hade fått höra av mina bekanta. Så skönt att ha alla tänderna och kunna le igen, de är jättefina nu. Minns inte ens att jag var rädd att gå till tandläkaren, Lena och Sam är det bästa teamet. Rekommenderar den starkt.
5/5

Ni får oss att le!

Vi hjälper patienter som kommer till oss med svår tandvärk, osäkerhet och rädsla. Vi tar oss genom hela resan tillsammans, från start till slut. Många som redan har löständer kommer till oss eftersom de som glider runt i munnen, försvagar bettstyrkan när man äter och är allmänt besvärande i vardagen.

Bra att veta!

Vanliga frågor

En undersökning är mycket viktig för att ta reda på om implantatbehandling är möjligt att genomföra. Man behöver veta hur mycket käkben som finns och att det är friskt. Man måste även titta på andra faktorer som nerver och blodkärl så att de inte ligger i vägen för implantatet. Underökningen består bl.a. av röntgenbilder för att se det ögat inte kan se.

Hur man sköter sina Implantat är mycket viktigt och precis som med de riktiga tänderna måste man använda tandborste och mellanrumsborstar, dessa kommer vi prova ut när de nya tänderna är på plats så det passar just dina förutsättningar.

Under behandlingen får man lokalbedövning som gör det smärtfritt. När bedövningen sedan släpper kan det kännas av lite och det kan hålla i sig under någon få kommande dag. För det får du smärtlindring. Detta hjälper vi självklart dig med så att det inte blir något bekymmer.

Operationen tar mellan 1-2,5 timmar beroende på hur många implantat som skall opereras in.

Kostnaden är individuell och beror på hur många tandimplantat som skall opereras in samt om det behövs ytterligare behandling. Därför ber vi dig först komma på en undersökning så att du kan få ett ärligt pris för vad det skulle kosta för just dig!

Det finns möjlighet till avbetalning efter godkänd kreditupplysning (en mindre som inte vid syns vid banklån)

Sam är nästa fullbokad!

Skriv upp dig idag för ett friskare leende imorgon!

Copyright © 2024 | Gamla Staden Tandvård | All rights reserved

Skriv upp dig här för att boka ditt besök!