Implantatundersökning [ord. 1.890kr] för dig som saknar tänder

Implantatundersökning för endast 199kr

Innestående ATB dras vid första besöket

Saknas tandlucka kostar undersökningen 349 kr

Uteblivanden & återbud senare än 48h innan debiteras med 500kr

Tandläkare i Malmö - Gamla Staden Tandvård

Skratta med självsäkerhet

Apple bite

Tugga som förr

Untitled design

Långsiktig lösning

Vad säger våra patienter om oss

Inger Niles
Inger Niles
2024-05-08
Man känner sig otroligt välkommen när man kommer dit och för mig som har tandläkarskräck så var denna upplevelse helt underbar och jag kände mig väldigt avslappnad och trygg. Väldigt trevliga sköterskor och Sam är helt fantastisk. Rekommenderas verkligen.
Lotta Bengtsson
Lotta Bengtsson
2024-05-03
De flesta människor älskar inte att gå till tandläkaren.. det är både dyrt och det gör ont... Men jag lovar, går ni till Gamla Stadens tandvård och Sam så kommer ni inte att bli besvikna. Proffsig behandling och mottagande och jag lovar det gör inte ont. Ett stort plus är att man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Tack Sam & co
Lilly Baptista
Lilly Baptista
2024-04-25
Mycket trevlig och välbemötande personal. Jag lider av tandläkare skräck men Sam och Sandra var fantastiskt duktiga. Jag kan verkligen rekommendera Gamla Staden Tandvård.
Therese Sivertsson
Therese Sivertsson
2024-04-16
Gick till Sam för att jag misstänkte att jag hade några hål i tanden. Vilket stämde och det blev några lagningar. Fantastiskt bemötande och proffsig tandläkare ! Att gå till tandläkaren har fått en helt annan innebörd, där det faktiskt är förknippat med något riktigt positivt nu ! Tack Sam 🙏🏼
cathy mbabazi
cathy mbabazi
2024-04-16
My first visit to Gamla staden was so good, received a warm welcome. When l met Sam, he was a very good dentist and he explained to me everything that I needed to know about my teeth. Sam is a good dentist and handles his patients with care. Thank you so much Sam.
Victoria Ahlgren
Victoria Ahlgren
2024-04-16
Super trevligt mottagande och så professionell tandläkare. Rekommenderar verkligen alla att gå till Sam. Jag var på mitt första besök idag för en tandblekning, scanning av mina tänder för skenor gjordes och nästa vecka ska jag dit igen för att hämta dem.
Pia Samuelsson
Pia Samuelsson
2024-04-16
Har aldrig förr haft så långt, givande samtal med en tandläkare. Fick verkligen ett varmt mottagande.
Gunnel Lindell
Gunnel Lindell
2024-04-13
Väldigt tillmötesgående personal trevliga lättsamma. Bra info men jag missuppfattade hur mycket det skulle kosta att sanera min mun. Så det blev jag så besviken på för det blev alldeles för dyrt för mej.
Michelle Jespersson
Michelle Jespersson
2024-04-13
Supernöjd! Rekommenderar starkt! Jag gick till dem för att jag bara hade hört gott om dem och det stämde utan tvekan. Jag fick hjälp och svar på alla mina frågor och funderingar. När man är där så tänker man inte ens på att man är hos tandläkaren, så det är nog perfekt för de som har tandläkarskräck. Kommer aldrig byta tandläkare. :)
Tess Pallin
Tess Pallin
2024-04-11
Världens bästa tandläkare... Hade inte gått på 7 år och gick hit. Är inte alls rädd längre.. De fixade allt och jag kände absolut ingenting. Sen blekte jag tänderna. Man känner sig så välkommen.. Sen skadar det inte att båda tandläkarna är jäkligt snygga 😅🤣

En tandläkare som vet hur man hanterar tandvårdsrädsla!

Vår kära Sam...!

Efter tandläkarexamen i Göteborg började Sam sin resa djupt in i de småländska skogarna där han jobbade i flera år. Resan fortsatte sedan till Malmö där han nu efter några år som arbetande tandläkarkonsult tagit nästa steg tillsammans med Sandra genom att öppna deras egna praktik.

Tandläkare i Malmö och Tandvård i Malmö

Bra att veta!

Vanliga frågor

En undersökning är mycket viktig för att ta reda på om implantatbehandling är möjligt att genomföra. Man behöver veta hur mycket käkben som finns och att det är friskt. Man måste även titta på andra faktorer som nerver och blodkärl så att de inte ligger i vägen för implantatet. Underökningen består bl.a. av röntgenbilder för att se det ögat inte kan se.

Hur man sköter sina Implantat är mycket viktigt och precis som med de riktiga tänderna måste man använda tandborste och mellanrumsborstar, dessa kommer vi prova ut när de nya tänderna är på plats så det passar just dina förutsättningar.

Under behandlingen får man lokalbedövning som gör det smärtfritt. När bedövningen sedan släpper kan det kännas av lite och det kan hålla i sig under någon få kommande dag. För det får du smärtlindring. Detta hjälper vi självklart dig med så att det inte blir något bekymmer.

Operationen tar mellan 1-2,5 timmar beroende på hur många implantat som skall opereras in.

Kostnaden är individuell och beror på hur många tandimplantat som skall opereras in samt om det behövs ytterligare behandling. Därför ber vi dig först komma på en undersökning så att du kan få ett ärligt pris för vad det skulle kosta för just dig!

Det finns möjlighet till avbetalning efter godkänd kreditupplysning (en mindre som inte vid syns vid banklån)

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient 🙂

Sam är nästan fullbokad!

Skriv upp dig idag för ett friskare leende imorgon!

Copyright © 2024 | Gamla Staden Tandvård | All rights reserved

Skriv upp dig här för att boka ditt besök!