Save 1.825kr as a new patient

Dental Exam only 295kr

Take the opportunity to use your ATB​

No-shows & cancellations later than 48 hour before an appointment are charged 500kr

Exam with us includes that extra touch

Examination Of Oral Health

Extended X-ray Examination

Tartar removal

Supplementary Examination

A dentist who knows how to deal with dental fear!

Meet our Dentist!

After graduating as a dentist in Gothenburg, Sam began his journey deep into the forests of Småland, where he worked for several years. The journey then continued to Malmö where, after a few years as a working dental consultant, he took the next step together with Lena and opened his own practice.

Tandläkare i Malmö och Tandvård i Malmö
Inger Niles
Inger Niles
2024-05-08
Man känner sig otroligt välkommen när man kommer dit och för mig som har tandläkarskräck så var denna upplevelse helt underbar och jag kände mig väldigt avslappnad och trygg. Väldigt trevliga sköterskor och Sam är helt fantastisk. Rekommenderas verkligen.
Lotta Bengtsson
Lotta Bengtsson
2024-05-03
De flesta människor älskar inte att gå till tandläkaren.. det är både dyrt och det gör ont... Men jag lovar, går ni till Gamla Stadens tandvård och Sam så kommer ni inte att bli besvikna. Proffsig behandling och mottagande och jag lovar det gör inte ont. Ett stort plus är att man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Tack Sam & co
Lilly Baptista
Lilly Baptista
2024-04-25
Mycket trevlig och välbemötande personal. Jag lider av tandläkare skräck men Sam och Sandra var fantastiskt duktiga. Jag kan verkligen rekommendera Gamla Staden Tandvård.
Therese Sivertsson
Therese Sivertsson
2024-04-16
Gick till Sam för att jag misstänkte att jag hade några hål i tanden. Vilket stämde och det blev några lagningar. Fantastiskt bemötande och proffsig tandläkare ! Att gå till tandläkaren har fått en helt annan innebörd, där det faktiskt är förknippat med något riktigt positivt nu ! Tack Sam 🙏🏼
cathy mbabazi
cathy mbabazi
2024-04-16
My first visit to Gamla staden was so good, received a warm welcome. When l met Sam, he was a very good dentist and he explained to me everything that I needed to know about my teeth. Sam is a good dentist and handles his patients with care. Thank you so much Sam.
Victoria Ahlgren
Victoria Ahlgren
2024-04-16
Super trevligt mottagande och så professionell tandläkare. Rekommenderar verkligen alla att gå till Sam. Jag var på mitt första besök idag för en tandblekning, scanning av mina tänder för skenor gjordes och nästa vecka ska jag dit igen för att hämta dem.
Pia Samuelsson
Pia Samuelsson
2024-04-16
Har aldrig förr haft så långt, givande samtal med en tandläkare. Fick verkligen ett varmt mottagande.
Gunnel Lindell
Gunnel Lindell
2024-04-13
Väldigt tillmötesgående personal trevliga lättsamma. Bra info men jag missuppfattade hur mycket det skulle kosta att sanera min mun. Så det blev jag så besviken på för det blev alldeles för dyrt för mej.
Michelle Jespersson
Michelle Jespersson
2024-04-13
Supernöjd! Rekommenderar starkt! Jag gick till dem för att jag bara hade hört gott om dem och det stämde utan tvekan. Jag fick hjälp och svar på alla mina frågor och funderingar. När man är där så tänker man inte ens på att man är hos tandläkaren, så det är nog perfekt för de som har tandläkarskräck. Kommer aldrig byta tandläkare. :)
Tess Pallin
Tess Pallin
2024-04-11
Världens bästa tandläkare... Hade inte gått på 7 år och gick hit. Är inte alls rädd längre.. De fixade allt och jag kände absolut ingenting. Sen blekte jag tänderna. Man känner sig så välkommen.. Sen skadar det inte att båda tandläkarna är jäkligt snygga 😅🤣

Limited time slots avaliable

Sign up today for a healthier smile tomorrow!

Copyright © 2024 | Gamla Staden Tandvård | All rights reserved

Sign up here to book your visit!